Farsdagen

Så var farsdagen firad för denna gång. Som säkert i de flesta hushåll blev vår pappa väckt med kort, paket och en massa kramar.

SAMSUNG CSC

Fina kort som barnen gjort

Vi gratulerade moffa över skype eftersom han semestrar i Spanien som bäst. Han kunde berätta att det igår var ”bara” 21 grader varmt och ca 20 grader i poolen. Hoppas det håller i sig ännu en tid. Byter gärna till lite varmare grader.

Efter lunchen åkte en del av oss och kollade på filmen Turbo som visades i 3D här i vår hemstad. Känns lyxigt värre att inte behöva åka in till Åbo för att se film.

turbo

(bild från google)

Dagen till ära hade vi lite stockade rör i köket så Daniel fick göra riktigt ”skitjobb”. Tack och lov hade vi skaffat rätt sorts verktyg för inte så länge sen då vi hade likande problem nere i källaren. Nu rinner det igenom igen.

SAMSUNG CSC

Mysigt värre

Senare på eftermiddagen hade vi farfar och farmor hit på kaffe. Vi åt lite goda pajer och såg på foton från Utö.

SAMSUNG CSC

Vår pappa. Vårt allt! <3

Till farsdagspresent fick Daniel blusen som han har på bilden ovanför och så hade jag beställt en canvastavla av ett foto han tog på Utö.

SAMSUNG CSC

Vackraste bilden pryder vår vardagsrumsvägg

Sen var vi förstås en sväng till gravgården och tände ljus för dem som inte längre är med oss. Det hade hunnit bli mörkt och det var så vackert med alla ljus som brann runt omkring.

grav

Värmande ljus

Kommentera