Onödigt tyst

Det blev en oplanerad paus här. Känns som om vi har haft minut-tidtabell och avlöst varandra här hemma hela veckan. Vincent har dessutom haft svårt att anpassa sig till vintertid så det har varit tidiga mornar hela veckan.

På onsdag hade vi barnvakt en stund och gick och såg Middag med vänner. Väldigt bra pjäs! Även om det handlade om ämnen som kändes lite väl nära så fanns det humor bland med. Men den gav säkert alla i publiken något att tänka på. :)

middagmedvänner

(bild från google)

Har man en mamma som inte bryr sig om högtider som tydligen är viktiga för barnen får man ta saken i sina egna händer. Desirée hade dukat fint och klätt ut sig till middagen i torsdags medan jag var på utvärderingssamtal till skolan.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

halloween

Helgen blir en enda stor fest. Idag blir det barnfri kväll och natt, andra gången sen Vincent föddes. Det kommer väldigt lämpligt för jag tror att vi båda är just nu i behov av lite kvalitetstid med goda vänner. Kanske det blir ett glas vin eller två utan att ha ett bevakande öga på sig. Fast Desirée sa nog till mig redan att se till att jag inte blir full sen. Lilla mamman <3!

På söndagen ska gudsonen firas med pompa och ståt på sin stora dag! Så jag antar att det blir ganska tyst här nån dag framöver.

Ha ett skönt veckoslut allihopa!

En reaktion på “Onödigt tyst

  1. Det låter som ett suöer vevkoslut :-) Som småbarnsföräldrar behöver man nog tid att ha det skoj utan barn ibland. Sen orkar man bättre igen med vardagen :-)

Kommentera