Manduca

Inför resan skaffade vi en ny bärsele, en Manduca. Efterlyste erfarenheter på facebook och fick tips om olika typer av bärselen. Efter övervägande, jämförande och provande beslöt vi oss för Manducan.

SAMSUNG CSC

Lite modellande :)

Vi endast har använt en Baby Björn utan stöd för ryggen tidigare så den här är rena himmelriket för ryggen! Dessutom kan vi med denna ha Vincent förutom på magen också på ryggen och sidan/höften alltså kan vi växla läge efter behov. För oss som tycker om att fara omkring så kommer denna att användas flitigt eftersom man kan ha den åt barn upp till 20 kg (ca 5år).

SAMSUNG CSCHittills mycket nöjda. Får ge rapport sen när vi använt den ”på riktigt”. :)

3 reaktion på “Manduca

  1. Vi hade en Britax ”rintareppu” som är rätt ergonomisk. Skaffade Manducan för att få lillkillen på ryggen. Och det är himmelskt att bära honom även på magen! Rekommenderar den absolut! :)

  2. Här har vi en stenålders ryggsäck som vi har Alfred i då vi går i skogen. Funkar ok, men int går man många timmar med den. Vad tar ni med i vagnväg?

    • Vi har en resekärra som man får i fullt liggläge som vi tänkte ta med. Men ska kolla vad kärrorna kostar där. Kanske det skulle löna sig att skaffa en som man kan ha där i förrådet.

Kommentera