Guld till pengar

Jag har fungerat som Buzzador redan i några år. Det betyder att jag har möjlighet att testa olika produkter och tjänster gratis bara jag buzzar min omgivning.

Nu har jag för tredje gången fått en inbjudan från Kultapiste. Första tanken är att hur mycket guld tror dom att man har som ligger och skräpar? Första gången kom jag med i kampanjen, skickade in något udda örhänge, nån söndrig ked osv. Det gick jättesmidigt och pengarna kom fort på konto.

Andra gången tackade jag nej. Nu när inbjudan kom igen en tredje gång så tackade jag ja igen. Så igår postade jag mitt guld till dom igen. Som buzzador får jag en euro mera per gram och dom lovar pengarna på mitt konto inom 24 timmar efter att dom fått mitt brev.

SAMSUNG CSC

Brevet till Kultapiste

Jag har fått ett lösenord till en egen sida på deras hemsida där jag kan följa med vad som händer med mitt guld. Det är ju inga stora mängder jag skickat så summan som kommer på kontot kommer ju inte att vara något märkvärdig alls utan kommer att gå till hushållskassan.

Vi hade bilen på service idag så det blev ett stort hål i kassan.

Är du intresserad av att själv bli en buzzador? Klicka då HÄR för mera information.

Kommentera