Ingen lycka denna gång

Medan storebror var på träning tog jag tösabiten och lilleman med ut på en ny skattjakt. Vi kollade samtidigt hur pappa hade det på jobb.

gruvan2Denna gång hittade vi ingen gömma fast vi hittade stället men det betyder bara att vi får gå dit och leta på nytt. Det började nämligen ösregna och vi var med cykel i farten så vi fick trampa hem igen.

bildHemma möttes vi av denna syn. En dubbel regnbåge så vi fick en sorts belöning i alla fall.

Tösen visade tidigare på dagen en bild på en Rocky road-kladdkaka och jag är ju inte sen att hänga på när det gäller bakverk som innehåller choklad. Det var kanske inte så smart med tanke på att gubben har jobbat om kvällarna denna vecka och nätterna har varit otroligt jobbiga så mina nerver var i kortaste lag om vi säger så. Men en kaka blev det trots att bakandet varvades med grötkokning och -matning och nån stinkande blöja.

SAMSUNG CSCEfter en horrornattning (som var helt mitt fel då jag helt enkelt inte orkade med gnäll men han somnade ju sen efter lite om och men) avnjöt jag en bit av kakan tillsammans med drottning Silvia. Så nu känns det redan lite bättre.

SAMSUNG CSC

Nu väntar jag på att de äldre barnen är klara med sitt så ska vi ta en match i nåt bordspel och sen börjar det snart vara dags för pappan att komma hem.

Receptet på kakan kommer i ett eget inlägg.

 

Kommentera